Hjem - Lions Ikast

Gødningssalg 2023

Igen i år sælger Lions gødning

Dagene bliver længere - foråret nærmer sig, og dermed bliver det også snart have-tid. Din have har brug for gødning. så plænen igen bliver grøn og tæt, samt grøntsagerne saftige og smags fulde. Det vil Lions Ikast gerne hjælpe med - så igen i år tilbyder vi havegødning, havekalk og alge rens, frit leveret på din adresse. Se også vores sidste NYHED - Svovlsur plænegødning Npk 13-2-8 særdeles god til græsplæner med meget mos.

Markedsprisen er desværre steget kraftigt på gødning og kalk i år, men vi har forhandlet os frem til nogle gode priser til vore kunder.

På Gødnings tilbud 2023 finder du informationer om salg, og valg af produkter. Bestillingsseddel 2023 udfyldes, gemmes på skrivebordet og vedhæftes i en mail tilbage til os - hurtigt nemt og simpelt, du får dine produkter leveret gratis, lige til døren.
Opstår der tvivlsspørgsmål så kontakt os blot, vi er parate til at hjælpe. Ring eller skriv til Peter Andersen på: 61765681 eller mail.   peter-skovly ved hotmail prik com

Ved at handle gennem os, hjælper du Lions i vores arbejde med at skaffe midler til humanitært arbejde.
Læs mere her og hent din bestillingsseddel >>>

Gødningssalg og bestillingsseddel