Hjem - Lions Ikast

Om Lions Ikast

Velkommen til Lions Ikast

Lions Ikasts opgave er - som tilfældet er for Lions Klubber over hele verden - at indsamle midler til brug for humanitære, sociale, almenvelgørende og kulturelle formål.

De midler, som vi hvert år uddeler til disse formål, indsamler vi gennem en række aktiviteter, der gennemføres ved medlemmernes frivillige og ofte meget store indsats. Størstedelen af de midler klubben uddeler ydes lokalt, men klubben støtter også andre nationale og internationale projekter, hvor der er behov for hjælp.

Hele overskuddet fra klubbens aktiviteter går altid ubeskåret til de projekter vi støtter. Klubbens egen administration og administrationsudgifter for Lions Danmark og Lions International betales af medlemmerne selv gennem et årligt kontingent.

Klubbens virkeområde er Ikast kommune herunder Bording og Engesvang.

Klubben startede sin virksomhed den 30/1 1971 og har lige nu 26 aktive medlemmer, der alle har tilknytning til lokalområdet.

Vedr. krav til ansøgning om støtte fra Lions Ikast se "Ansøg om støtte"

Lions Ikasts e-mail adresse er: ikast ved lions prik dk