Hjem - Lions Ikast

Præsidentens målsætning for 2019/20

Min målsætning for klubåret 2020-2021

Klubåret skal naturligvis anvendes til fortsat at skabe midler til humanitær støtte gennem sociale og kammeratlige aktiviteter.

Klubmøderne skal bruges på at fremme og videreudvikle de gode sociale relationer blandt klubbens nuværende og måske kommende medlemmer, samt virke som et aktivitetsskabende omdrejningspunkt i klubbens arbejde.

Gennem en aktiv fælles indsats skal vi i prøve at fremtidssikre klubben det gør vi ved at finde to-tre nye medlemmer i det kommende klubår. Men lige så vigtig skal vi forhåbentlig fastholde klubbens medlemmer, husk vi har alle et ansvar for at klubben er et dejligt sted at være.

Vi skal forsat dyrke vores fællesskab og det gode kammeratskab i klubben. Vi skal have respekt for hinandens forskelligheder og accepterer det.

Vi har en blandet alderssammensætning og den er med til at give en god balance og en velfungerende klub.

Præsident 2020-21
Kenneth Knudsen